Forfatter
Tittel
Medansvarlig
Språk
Eier
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Vi møter Pierre Arthens en gourmet av ypperste klasse. Han bor i samme bygård der Reneé var portnerkone i Barberys forrige bok" Pinnsvinets eleganse". Arthens venter på døden men bryr seg ikke mye om det. Han er travel i sin tause og desperate søken etter denne ene vidunderlige smaksopplevelsen som han vet stammer fra en eller annen gang i oppveksten. Han dykker ned i barndommens gryter, vandrer langs strender, landeveier og bygater, sniffer i urtehager og lever seg inn i dufter og smaker av vilt, kjøtt, fugl, fisk, ost, bakverk, vin og brennevin. Han forsøker intenst å mane fram dette ene lykkelige øyeblikket.
Har noter
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*000 nam 1
*00122855
*008100914 2010 a 0 10nob 2
*015 $a0261327$bBIBBI
*019 $bl$dR
*020 $a978-82-8220-027-1$bib.$cNkr 249.00
*041 $hfre
*08231$a641.5$25
*08231$a944.361$25
*100 0$aBarbery, Muriel$d1969-$jmarok.-fr.
*24510$aGourmeten$broman$cMuriel Barbery ; oversatt av Eve Marie Lund
*260 $a[Oslo]$bArneberg$c2010
*300 $a135 s.
*505 $aHar noter
*520 $aVi møter Pierre Arthens en gourmet av ypperste klasse. Han bor i samme bygård der Reneé var portnerkone i Barberys forrige bok" Pinnsvinets eleganse". Arthens venter på døden men bryr seg ikke mye om det. Han er travel i sin tause og desperate søken etter denne ene vidunderlige smaksopplevelsen som han vet stammer fra en eller annen gang i oppveksten. Han dykker ned i barndommens gryter, vandrer langs strender, landeveier og bygater, sniffer i urtehager og lever seg inn i dufter og smaker av vilt, kjøtt, fugl, fisk, ost, bakverk, vin og brennevin. Han forsøker intenst å mane fram dette ene lykkelige øyeblikket.
*574 $aOriginaltittel: Une gourmandise
*650 2$aMatlaging$xFortellinger$1641.5$2BS$9nob
*651 2$aFrankrike$xFortellinger$zParis$1944.361$2BS$9nob
*700 0$aLund, Eve-Marie$d1951-$eovers.$jn.
*850 $aAukra Folkebibliotek
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening