Forfatter
Tittel Ingrid og Eyvinds livretter
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Eier
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Ingrid Espelid Hovig og Eyvind Hellstrøm har samlet sine beste oppskrifter. Ingrids og Eyvind lærer deg å tilberede sine personlige livretter på en slik måte at du kan lage maten i ditt eget kjøkken. Du finner klassiske retter som coq au vin, smørstekt sjøtunge og crème brûlée. I tillegg til alle favorittene inneholder boken en sauseskole og et stort utvalg tilbehør.
Har innholdsfortegnelse, register
ISBN 978-82-525-7615-3 978-82-8188-086-3
Tilgjengelige
Venteliste
*000 nam 1
*00123542
*008110107 2011 a 0 00nob 2
*015 $a0262605$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-525-7615-3
*020 $a978-82-8188-086-3$bib.$cNkr 449.00
*08231$a641.5$zh$25
*090 $bq$c641.5$dH
*096 $a641.5 H
*100 0$aHovig, Ingrid Espelid$d1924-$jn.
*24510$aIngrid og Eyvinds livretter$cIngrid Espelid Hovig og Eyvind Hellstrøm ; fotograf Trygve Indrelid
*260 $aOslo$bVersal$c2010
*300 $a263 s.$bkol. ill.
*505 $aHar innholdsfortegnelse, register
*520 $aIngrid Espelid Hovig og Eyvind Hellstrøm har samlet sine beste oppskrifter. Ingrids og Eyvind lærer deg å tilberede sine personlige livretter på en slik måte at du kan lage maten i ditt eget kjøkken. Du finner klassiske retter som coq au vin, smørstekt sjøtunge og crème brûlée. I tillegg til alle favorittene inneholder boken en sauseskole og et stort utvalg tilbehør.
*650 1$aMatlaging$1641.5$2BS$9nor
*700 0$aHellstrøm, Eyvind$d1948-$emedforf.$jn.
*700 0$aIndrelid, Trygve$d1952-$efotogr.$jn.
*850 $aAukra Folkebibliotek
*900 0$aEspelid, Ingrid$zHovig, Ingrid Espelid$9nor
*950 0$aKokebøker$zMatlaging$9nor
*950 0$aOppskrifter$zMatlaging$9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening