Forfatter
Tittel
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Eier
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Minst en tredel av all mat som produseres ender i søpla. Det er et økonomisk problem, og ikke minst katastrofalt for klimaet og miljøet vårt. Denne boka viser hvordan hver og en av oss kan bidra til å redusere mengden mat som kastes. Forfatteren tar for seg mer enn 100 av våre vanligste matvarer og forklarer hvordan vi kan vurdere holdbarheten med egne sanser. Matvarene er inndelt i kategorier som meierivarer, egg og brød, grønnsaker, kjøtt og tørrvarer. Boka gir også råd om oppbevaring, planlegging og bruk av restemat. Rikt illustrert med grafikker og fotografier. Omtalen er utarbeidet av BS.
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001337pam 22002291 4500
*00138772
*008180122 2018 a 00nob 2
*015 $a0517429$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-93615-00-2$bh.$cNkr 349.00
*08201$a641.3$zh$223/nor
*090 $c641.3$dH
*096 $a641.3 H
*100 0$aHorne, Thomas$d1972-$jn.
*24510$aKunsten å ikke kaste mat$cThomas Horne, Colin Eick, Eivind Stoud Platou
*260 $a[Oslo]$bHandverk forl.$c2017
*300 $a191 s.$bkol. ill.
*520 $aMinst en tredel av all mat som produseres ender i søpla. Det er et økonomisk problem, og ikke minst katastrofalt for klimaet og miljøet vårt. Denne boka viser hvordan hver og en av oss kan bidra til å redusere mengden mat som kastes. Forfatteren tar for seg mer enn 100 av våre vanligste matvarer og forklarer hvordan vi kan vurdere holdbarheten med egne sanser. Matvarene er inndelt i kategorier som meierivarer, egg og brød, grønnsaker, kjøtt og tørrvarer. Boka gir også råd om oppbevaring, planlegging og bruk av restemat. Rikt illustrert med grafikker og fotografier. Omtalen er utarbeidet av BS.
*573 $aKatalogisert etter omslaget
*650 1$aMatkasting$1641.3$2BS$9nor
*700 0$aPlatou, Eivind Stoud$d1973-$eillustr.$jn.
*700 0$aEick, Colin$d1970-$efotogr.$jn.
*850 $aAukra folkebibliotek
*900 0$aStoud Platou, Eivind$zPlatou, Eivind Stoud$9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening